Bootverhuur

Bentfield Sloepverhuur is de plek waar u terecht kunt voor het huren van diverse sloepen. Gewoon vanuit de jachthaven bij Strand Horst, zodat u direct het Wolderwijd op kunt en kunt genieten van het prachtige weer. Want Bentfield Sloepverhuur biedt namelijk Mooi Weer Garantie: als het weer niet mooi genoeg is dan kunt u bij ons uw reservering kosteloos verplaatsen.

Wilt u dus gewoon een dagje het water op met een sloep, dan zit u bij Bentfield Sloepverhuur helemaal goed. Strand Horst is gemakkelijk te bereiken vanuit de regio en heeft uitstekende parkeergelegenheden, en het Veluwemeer is heerlijk om een dagje op te varen!

Contact: +31(0)6-10312834 | info@bentfieldsloepverhuur.nl

Kies uit één van onze arrangementen

U vindt Bentfield Sloepverhuur op Strand Horst, dat makkelijk bereikbaar is vanuit de Veluwe. Stap in een van onze boten en vaar direct het Wolderwijd op, een heerlijk stuk water dat aan Strand Horst ligt. Dit water is eigenlijk altijd rustig en daarom goed te bevaren, ook als u iets minder ervaring heeft. Dat maakt het Wolderwijd dan ook ideaal voor een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje, want u hoeft hier u minder te concentreren op het varen en kunt gewoon genieten van een heerlijk dagje uit. En wilt u van A tot Z ontzorgt worden, dan kunt u voor bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes ook kiezen voor een van onze bootverhuur arrangementen. Wij regelen dan alles voor u, u hoeft alleen maar in te stappen.

Op het water kunnen we zorgen voor een hapje eten, en als u terugkomt dan kunnen we de dag voor u afsluiten met een heerlijke barbecue. Bij Bentfield Sloepverhuur kunt u zelf uw arrangement op maat maken: wilt u bijvoorbeeld extra hapjes overdag serveren, of kiest u liever voor sushi? Alles is mogelijk! Op deze manier heeft u een goedverzorgde dag, vanaf het moment dat u in uw sloep stapt totdat het moment dat u voldaan weer naar huis rijdt.

Deze bootverhuur arrangementen zijn uiteraard niet alleen beschikbaar voor bedrijfsuitjes of bedrijfsfeesten, maar ook voor andere groepen vanaf 12 personen. Wat dacht u van een familiefeest waarbij u met de hele familie in een of meerdere boten het water op gaat?

Met een sloep het water op

Een boot huren bij Bentfield Sloepverhuur gaat heel gemakkelijk. Omdat wij ons bevinden aan het Wolderwijd en het Veluwemeer heeft u direct een mooi stuk water tot uw beschikking waar u heerlijk kunt varen. En wilt u tussendoor een pauze nemen? Harderwijk is vlakbij, net zoals Zeewolde. Hier kunt u even aanleggen in de haven en genieten van het weer, het uitzicht en de rust.

Geïnteresseerd in bootverhuur in de omgeving van Harderwijk, Ermelo, Horst of Zeewolde? U kunt bij ons een sloep voor enkele uren huren, maar ook voor een hele dag of zelfs meerdere aaneengesloten dagen.

Wilt u dus een mooie vaartocht maken dan is dat geen probleem met een van de boten van Bentfield Sloepverhuur.

Bootverhuur van alle gemakken voorzien

Bentfield Sloepverhuur biedt diverse sloepen waarmee u direct het water op kunt. Bij bootverhuur heeft u voor de meeste boten zelfs geen vaarbewijs nodig! U heeft de keuze uit diverse sloepen, zowel met kajuit als zonder kajuit. Onze kleinste boot is de Admiral 575, deze is gewoon zonder vaarbewijs te huren. Hij biedt plaats voor zes personen. U huurt deze sloep al vanaf 80,- euro!

Ook hebben wij een sloep met kajuit voor u, met de toepasselijke naam Kajuit Sloep. Deze huurt u al vanaf 135 euro, en biedt plaats aan tien personen. Erg populair zijn ook onze Stormer Lifeboat sloepen, die voorzien zijn van alle gemakken en plaats bieden voor 12 personen. Deze boten zijn voorzien van fijne kussens, een Bluetooth audio-installatie en een handige boegschroef, waarmee het besturen van deze sloep een fluitje van de cent wordt.

Altijd de beste service

Bentfield Sloepverhuur is de expert op het gebied van bootverhuur in de buurt van Ermelo en Harderwijk. Met een uitgebreid aanbod sloepen is er altijd iets wat bij u past. En met onze unieke Mooi Weer Garantie weet u zeker dat u altijd geniet van het allerbeste weer. Wordt er namelijk meer dan een uur regen voorspeld, ligt de temperatuur lager dan 10 graden, of wordt er onweer of storm vanaf windkracht 5/6 voorspeld? Dan kunt u kosteloos uw bootverhuur reservering verplaatsen naar een andere dag. Zo weet u zeker dat uw familiefeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een dagje-uit met vrienden of het gezin niet in het water valt.

Kijk verder op onze website voor meer informatie over wat er mogelijk is. Hopelijk zien we u snel!

Contact: +31(0)6-10312834 | info@bentfieldsloepverhuur.nl