Boot huren Veluwemeer, Harderwijk & Wolderwijd

Sloep of boot huren aan het Veluwemeer? Bentfield Sloepverhuur is dé plek waar u terecht kunt voor het huren van diverse sloepen voor de regio Harderwijk, Ermelo en Zeewolde. Gewoon vanuit de jachthaven bij Strand Horst, zodat u direct het Wolderwijd en het Veluwemeer op kunt, en kunt genieten van het prachtige weer. Want Bentfield Sloepverhuur biedt namelijk “Mooi Weer Garantie“: als het weer niet mooi genoeg is dan kunt u bij ons uw reservering kosteloos verplaatsen.

Sloep of boot huren aan de Randmeren – Een onvergetelijke dag met Bentfield Sloepverhuur!

  • Vaar direct het Wolderwijd op
  • Sloepverhuur vanaf 25 jaar oud
  • Geen vaarbewijs nodig (tot 40 PK)
  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Geniet met familie en vrienden 

Wilt u dus gewoon een dagje het water op met een sloep, dan zit u bij Bentfield Sloepverhuur helemaal goed. Strand Horst is gemakkelijk te bereiken vanuit de regio en heeft uitstekende parkeergelegenheden, en het Veluwemeer is heerlijk om een dagje op te varen!

Zie ook veelgestelde vragen.

EENVOUDIG RESERVEREN
Contact: +31(0)6-10312834 | info@bentfieldsloepverhuur.nl

Een boot huren

Sloep verhuur Veluwemeer Harderwijk arrangementen

U vindt Bentfield Sloepverhuur op Strand Horst, dat makkelijk bereikbaar is vanuit de Veluwe. Stap in een van onze boten en vaar direct het Wolderwijd op, een heerlijk stuk water dat aan Strand Horst ligt. Dit water is eigenlijk altijd rustig en daarom goed te bevaren, ook als u iets minder ervaring heeft.

Op het water kunnen we zorgen voor een hapje eten, en als u terugkomt dan kunnen we de dag voor u afsluiten met een heerlijke barbecue. Bij Bentfield Sloepverhuur kunt u zelf uw arrangement op maat maken: wilt u bijvoorbeeld extra hapjes overdag serveren, of kiest u liever voor een BBQ? Alles is mogelijk! Op deze manier heeft u een goedverzorgde dag, vanaf het moment dat u in uw sloep stapt totdat het moment dat u voldaan weer naar huis rijdt.

Bootverhuur Veluwemeer & Wolderwijd

Bootje huren aan de Randmeren rond de Flevopolders

Bentfield Sloepverhuur is de plek waar u terecht kunt voor het huren van diverse sloepen. Gewoon vanuit de jachthaven bij Strand Horst, zodat u direct het Wolderwijd op kunt varen. Geniet op deze perfecte locatie van het prachtige weer en ontdek hoe prachtig de Randmeren zijn. Hoe mooier het weer, hoe leuker het wordt!

Bentfield Sloepverhuur biedt namelijk Mooi Weer Garantie: Als het weer niet mooi genoeg is, kunt u bij ons uw reservering kosteloos verplaatsen. Wilt u dus zorgeloos een dagje het water op met een sloep, dan zit u bij Bentfield Sloepverhuur helemaal goed. Strand Horst is gemakkelijk te bereiken vanuit de regio en heeft uitstekende parkeergelegenheden! Het Veluwemeer is heerlijk om een dagje op te varen. En dat geldt niet alleen voor watersportliefhebbers! 

Boot huren bij Harderwijk, Veluwemeer: Strand Horst

De uitvalsbasis van Bentfield Sloepverhuur heeft een prachtige ligging aan Strand Horst, dat eenvoudig bereikbaar is vanuit de Veluwe. Stap in een van onze boten en vaar direct het Wolderwijd op, een heerlijk stuk water dat aan Strand Horst ligt.

Dit water is eigenlijk altijd rustig en daarom goed te bevaren, ook als u iets minder ervaring heeft. Geniet van het uitzicht, de zeilboten en het heerlijke vrije gevoel aan boord van een persoonssloep. Op het water zorgen we zelfs voor een hapje eten, indien gewenst.

Tijdens uw avontuur op het water is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke barbecue. Ons vriendelijke personeel zorgt samen met u voor een onvergetelijke dag, gezellig en avontuurlijk. Het is bij Bentfield Sloepverhuur mogelijk om uw arrangement zelf volledig op maat in te richten.

Wilt u bijvoorbeeld extra hapjes overdag serveren? Of kiest u liever voor een BBQ? Alles is mogelijk! Wij laten u een memorabele dag beleven, een goedverzorgde dag van begin tot eind. Uw plezier begint op het moment dat u bij onze watersportwinkel in de sloep stapt en stopt niet voordat u voldaan weer naar huis rijdt.

Sloepverhuur Veluwemeer

Met een boot het Veluwemeer op is een gedenkwaardige ervaring. Een boot huren op het Veluwemeer bij Bentfield Sloepverhuur gaat heel gemakkelijk. Wij verhuren alleen uitstekend onderhouden sloepen en houden rekening met uw veiligheid. Profiteer optimaal van onze top faciliteiten, geruststellende zwemvesten en behulpzame, deskundige medewerkers.

Omdat wij ons bevinden aan het Wolderwijd en het Veluwemeer heeft u direct een schitterend stuk water tot uw beschikking, waar u heerlijk kunt varen. En wilt u tussendoor een pauze nemen? Het gezellige Harderwijk is vlakbij, net zoals Zeewolde. In deze plaatsen kunt u even aanleggen in de haven, zodat u kunt genieten van het weer, het uitzicht en de rust.

Op het water geldt net als op de weg dat alcohol uit den boze is. Veiligheid is immers erg belangrijk. Bentfield Sloepverhuur schenkt daarom geen alcohol tijdens uw vaartocht.

Bent u lekker op vakantie bij een camping in de regio en wilt u informeren naar de beschikbaarheid van één van onze sloepen? Bent u geïnteresseerd in bootverhuur in de omgeving van Harderwijk, Ermelo, Horst of Zeewolde? Neem contact op met Bentfield Sloepverhuur! U kunt bij ons een sloep voor enkele uren huren, maar ook voor een hele dag. Wanneer u een heerlijke vaartocht wilt maken, doet u dat met één van de boten van Bentfield Sloepverhuur.

Boot huren aan het Veluwemeer: van alle gemakken voorzien

Bentfield Sloepverhuur biedt diverse sloepen waarmee u direct het water op kunt. Bij onze bootverhuur heeft u voor de meeste boten zelfs geen vaarbewijs nodig! U heeft de keuze uit diverse sloepen, zowel met kajuit als zonder kajuit. Maak gebruik van onze toegankelijke prijzen en huur een sloep inclusief (of exclusief) brandstof.

Admiral sloep boot huren Bentfield Harderwijk Veluwemeer

Onze kleinste boot is de Admiral 575. Deze is gewoon zonder vaarbewijs bij ons te huren.

De Admiral 575 biedt plaats voor zes personen en deze sloep is al vanaf 90,- euro te huur!

Verder hebben wij een sloep met kajuit voor u, met de toepasselijke naam Kajuit Sloep. Deze huurt u al vanaf 145 euro, en Kajuit Sloep biedt plaats aan maar liefst tien personen.

Stormer lifeboat gray Veluwemeer huren Harderwijk

Razend populair zijn ook onze Stormer Lifeboat sloepen, die voorzien zijn van alle gemakken en comfortabel plaats bieden voor 12 personen. Deze Stormer Lifeboat boten zijn voorzien van fijne kussens, een Bluetooth audio-installatie en een handige boegschroef, waarmee het besturen van deze sloep een fluitje van een cent wordt. Onze behulpzame en vakkundige medewerkers voorzien u van alles dat u nodig heeft. Of dat nu informatie is of praktische zaken zoals een waterkaart of zwemvesten. 

Huur een boot regio Harderwijk, Ermelo en Zeewolde met de beste service

De meest sfeervolle en gedenkwaardige familie uitjes beleeft u op de Randmeren. Ieder dagje uit, of dat nu een verjaardag, bedrijfsuitje of familie reünie is, wordt avontuurlijk en bijzonder door een sloep te huren. Vanaf 25 jaar oud is het mogelijk een sloep te huren.

Bentfield Sloepverhuur is dé ervaren expert op het gebied van bootverhuur in de buurt van Ermelo en Harderwijk. Met een uitgebreid aanbod sloepen is er altijd iets wat bij u past. Voor de veiligheid verhuren wij sloepen tot maximaal 12 personen.

Wilt u met een grotere groep het water op? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Bentfield Sloepverhuur zorgt voor de juiste faciliteiten om uw speciale dag te laten slagen. Het enige dat leuker is dan met een sloep het Veluwemeer op? Met twee sloepen het Veluwemeer op, natuurlijk!

Met onze unieke Mooi Weer Garantie weet u zeker dat u altijd geniet van het allerbeste weer. Wordt er namelijk meer dan een uur regen voorspeld? Ligt de temperatuur lager dan 10 graden? Wordt er onweer of storm vanaf windkracht 5/6 voorspeld? Dan kunt u kosteloos uw bootverhuur reservering verplaatsen naar een andere dag! Zo weet u zeker dat uw familiefeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een dagje-uit met vrienden of het gezin niet in het water valt.  
 
Kijk verder op onze website voor meer informatie over wat er mogelijk is. Hopelijk zien we u snel! 

Contact: +31(0)6-10312834 | info@bentfieldsloepverhuur.nl

Waar moet ik op letten als ik een boot huur aan het Veluwemeer?

De belangrijkste punten zijn; wat is uw budget, heeft u ervaring met varen of denkt u zich het varen makkelijk eigen te maken (moeilijk is het geenszins), met wie u gaat varen, waar u precies heen wil varen en wat het weer zal zijn op de betreffende dag.

Wat zijn de beste tijden om een boot of sloep te huren?

De drukste tijd om een boot te huren in het hoogseizoen juli/augustus. Als u van plan bent uitstapjes te gaan maken dan zullen de locaties, terrassen en bezienswaardigheden buiten de schoolvakanties goedkoper en minder druk zijn.

Moet ik borg betalen bij het huren van een boot?

Ja, u moet een aanbetaling doen voor bootverhuur bij Bentfield Sloepverhuur. Voordat u het water op gaat, betaalt u een restitueerbare borg van €150,-. Ook is het verplicht om uw rijbewijs of legitimatiebewijs mee te nemen. Daarnaast tekent u ook een eigen risico formulier van €500,00 in geval van schade aan onze of andere boten die u maakt.

Wat gebeurt er als mijn boot kapot gaat?

In het geval van een onveilige situatie op de vaarweg kunt u telefonisch contact opnemen met Rijkswaterstaat; 0800-8002
Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur

Buiten kantoortijden kunt u 112 bellen.
Als u de wal veilig kunt bereiken, bel dan (ook) met Bentfield Sloepverhuur voor advies (+31(0)6-10312834), en we zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen.

Waar moet ik aan denken voordat ik een sloep of boot huur?

Het is in de eerste plaats belangrijk dat u uw goede humeur meeneemt. Neem in ieder geval ook passende kleding mee als het erop lijkt dat het weer zowel koel als warm zal zijn. En onthoud dat het op het water, zeker in de avonden fris is.

Meer vragen en antwoorden over bootverhuur vindt u hier.