Iets te vieren? Met een grote groep het water op, bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest of een verjaardag? Dat kan!

 

Door een combinatie te maken van meerdere sloepen kan Bentfield sloepverhuur grote groepen entertainen. Bentfield Sloepverhuur beschikt over 11 sloepen voor 6 tot 12 personen, stuk voor stuk van alle gemakken voorzien (muziekinstallatie, biertap). Wanneer u kiest voor een vaartocht met één (of meerdere) van onze sloepen, zorgen wij dat u niets te kort komt. De juiste boot en een passend arrangement; drankjes, hapjes of zelfs een heerlijke BBQ.

 

Een BBQ op een van de eilanden op het Wolderwijd? Wij organiseren het! Wij huren voor u een gedeelte van het eiland af, regelen de tafels en stoelen, toiletten en verzorgen de BBQ. U kunt met het gezelschap gaan varen en sluit de avond af op het eiland met een heerlijke BBQ en gezelligheid rondom het kampvuur. Liever al aan wal? U kunt de BBQ ook bij ons houden in de haven.

 

Wilt u meer informatie over een feestje, onze boten of de verschillende arrangementen? Bel 06 10 31 28 34 of stuur een mailtje naar info@bentfieldsloepverhuur.nl