Veelgestelde vragen

Heb ik een vaarbewijs nodig?
Bij sommige boten, zoals de 40pk sloep, is een vaarbewijs verplicht. U kunt echter ook diverse boten betreden zonder vaarbewijs.

Is het mogelijk om buiten de tijdsblokken een boot te huren?
Nee dit is helaas niet mogelijk. Mocht u hier echt nog vragen over hebben, of een andere afwijzing in een reservering willen bespreken kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Hoe kan ik betalen?
U kunt zowel contant als met een pinpas betalen. De borg dient echter contant te worden betaald (€150,-).

Zijn er nog extra kosten, naast de huurprijs?
Nee. De brandstof, zwemvesten en vaarkaarten zitten bij de huurprijs inbegrepen (behalve de 40PK sloep). De zwemvesten en vaarkaarten worden in bruikleen meegegeven. Let op: bij sommige boten wordt de brandstof achteraf in rekening gebracht.

Moet ik borg betalen?
Ja, wij vragen een borg van €150,-. Ook is het verplicht om uw rijbewijs of legitimatiebewijs mee te nemen. Daarnaast tekent u ook een eigen risico formulier van €500,00 in geval van schade aan onze of andere boten die u maakt.

Wat als het slecht weer is op de dag dat ik de sloep huur?
Bentfield sloepverhuur heeft een Mooi Weer Garantie! Onder één van de volgende omstandigheden kunt u uw reservering kosteloos verplaatsen:

  • Langer dan één uur voorspelde regen
  • Temperatuur lager dan 10 graden
  • Storm vanaf windkracht 5/6
  • Onweer/bliksem

Mogen er huisdieren mee aan boord?
Helaas niet, i.v.m. de hygiëne en eventuele allergieën van de volgende huurders.

Hoe kan ik het beste reserveren?
U kunt zowel via de website als per mail (info@bentfieldsloepverhuur.nl) of telefoon (06-10312834) een reservering plaatsen.

Kan ik ook een cadeaubon van Bentfield krijgen?
Ja, u kunt op aanvraag een cadeaubon ontvangen. Zowel digitaal als per post. Het bedrag is geheel aan u om in te vullen.

Zijn er nog andere arrangementen mogelijk dan is aangegeven op de website?
Ja, dat kan. Indien u een bestaand arrangement wilt aanpassen of andere wensen heeft, dan kunt u dan zowel per mail als telefonisch aan Bentfield sloepverhuur doorgeven. Wij stellen graag een passend arrangement voor u samen.

Waar zitten jullie?
Wij zijn gevestigd op: Palmbosweg 18 te Ermelo. Onze sloepen liggen daarentegen in de jachthaven Strandhorst. Als u de haven binnenkomt loopt u helemaal linksom, tot u niet meer verder kunt; u ziet dan links een wit kantoortje.

Waar kan ik parkeren?
U kunt buiten de haven gratis parkeren. Indien u slecht ter been bent of om een andere reden niet (goed) kunt lopen, dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat u met een auto de haven op kunt.

Hoe kunt u ons bereiken?
Per telefoon en per e-mail. Telefoon: 06-10312834. E-mail: info@bentfieldsloepverhuur.nl